top of page

VOORSTELLINGEN

Grrr...oen!

Samen met Arie Vontura gaan we de wereld rond om onze planeet een handje te helpen.  Met het gi-ga-groen team zullen we het plastic monster verslaan. We planten bomen zodat je het bos weer kunt zien en leren hoe we, net als rupsjes, kunnen transformeren!  Grr…oen! is een muzikale quiz, beeldend avontuur en een interactieve theatervoorstelling in één.

Copy of Grrr.._edited.jpg

A.vontura en de T.E.I.T  machine

Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken, maar… een tijdreis is natuurlijk wel gaaf!  In Arie Vontura’s geheime laboratorium is een fantastische uitvinding gedaan: met een speciale koptelefoon op kun je door de tijd reizen. Maar werkt het apparaat wel helemaal zoals het hoort? Samen met de kinderen gaat Arie terug naar de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen?

A_edited.jpg

Wonderbaan

Als niets je in de weg zit om jouw ultieme droombaan werkelijkheid te laten worden. Wat zou jij dan kiezen? Daan regelt het voor je, die wonderbaan. Zet je koptelefoon op en wordt eenhoorntrainer of president van de maan! Gefeliciteerd hoor, met je nieuwe Wonderbaan!

stills avontura_edited.jpg

Nieuwe Show

A.vontura maakt regelmatig nieuwe shows die aansluiten bij een thema van een festival. Informeer naar de mogelijkheden.  

Colorful Bubbles

Fantasiedier

Fantasiedieren zijn zeldzaam tegenwoordig, maar daar kunnen we met z’n allen wat aan doen.  We gaan het bos in op zoek naar jouw eigen bedachte diersoort. Lét op, daar zit ie. Hoeveel poten heeft ie, of zijn het vleugels? Wat voor glanzende regenboogvacht zie je, of zijn dat puntige stekels? We bestuderen de lieve diertjes om erachter te komen wat ze nu écht nodig hebben. Laten we samen het fantasie-dieren-bos een handje helpen.

A.vontura in actie 2.png

Lieve Lieven

Heb je je wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als een boek echt tot leven zou komen? Met behulp van onzichtbare Fantasy Reality helms en speciale koptelefoons brengt Lieve Lieven je naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden. Open het boek, stap in de fantasie en beleef het leesavontuur waarin iedereen zelf de hoofdrolspeler is. Het is een avontuur over vriendschap van A tot Z.

Screenshot 2022-09-28 at 14.28.15.png

Bij ons thuis…Villa Vontura

Arie, van Villa Vontura, nodigt je uit voor een rondleiding door zijn wonderlijke villa. Zijn huis is ook jouw huis. We ontdekken samen hoe dingen die normaal lijken voor de één, voor de ander heel gek kunnen zijn. Wat zijn jouw geWOONten thuis? Deze voorstelling is gemaakt in het kader van de Kinderboekenweek 2023. 

VILLA VONTURA.png
bottom of page